ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΣΩΜΑΤΑ ΦΤΗΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΞΕΝΑ [ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]

Τον Δεκέμβρη του 2015, εκδώσαμε την μπροσούρα “Σώματα Φτηνά, Σώματα Ξένα” με θέμα την κρατική διαχείριση της μετανάστευσης. Εξ αρχής εφάνηκε πως υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα 250 αντίτυπα εξαντλήθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μισό χρόνο μετά αποφασίσαμε να εκδώσουμε άλλα 500 τεύχη, τα οποία επίσης εξαντλήθηκαν.

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη έκδοση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την 3η έκδοση της μπροσούρας, τούντη φορά με σημαντικές αλλαγές τζαι προσθήκες, που εδιπλασιάσαν τελικά το μέγεθός της. Η απόφαση για την επανέκδοση επάρθηκε μετά που κύκλους συζητήσεων της συνέλευσής με αφορμή τις δολοφονίες μεταναστριών που αποκαλύφθηκαν τον Απρίλιο του 2019. Τα περιεχόμενα της μπροσούρας όμως εν εσυζητήθηκαν για πρώτη φορά φέτος, αλλά αποτελούν προϊόν συζητήσεων τζαι δράσεων της συνέλευσης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η πρώτη παρουσίαση της μπροσούρας εννα πραγματοποιηθεί στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26/10 στις 19:30. Μέχρι τέλος του μήνα ενναν διαθέσιμη στην Κύπρο, στον κοινωνικό χώρο Kaymakkin αλλά τζαι σε κινηματικές εκδηλώσεις, ενώ προγραμματίζεται εκδήλωση παρουσίασής της στη Λευκωσία.

 
Ηχητικό Aρχείο