ΠΟΙΟΣ ΕΝ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΕΟ;

ΠΟΙΟΣ ΕΝ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΕΟ;

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη προσφορά που το antifa λευkosa! Δώστε τη σωστή απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει την πόλη μας, για να ‘ κερδίσετε μια μηνιαία δωρεάν συνδρομή σε πρωινές, απογευματινές & βραδινές περιπολίες με αστυνομίες, στρατούς, G3 τζαι ότι προκύψει!!!

Επιλογές:

Α. Το κράτος_αφήννει μετανάστριες να πνίουνται στες θάλασσες γύρω που το νησί μας, την ώρα που κάμνει τα πάντα για να «προστατεύσει» τα ρυπογόνα φυσικά αέρια που βρίσκουνται κάτω που τες ίδιες θάλασσες.
Β. Η αστυνομία_συλλαμβάνει, δέρνει τζαι φυλακίζει μετανάστριες στες λεγόμενες επιχειρήσεις «σκούπα», υπονοώντας πως καθαρίζει την πόλη που τους ανεπιθύμητους.
Γ. Ο στρατός_κυκλοφορεί & οπλοφορεί μέσα στην καρδιά της πόλης ούτως ώστε με τα μεγάλα του G3 να μοιράσει ρίγη ασφάλειας σε μικρούς & μεγάλους! Κατά τ’ άλλα διδάσκει τον εθνικισμό, υπεύθυνο για τους πλείστους πολέμους του πλανήτη, την ομοφοβία, την πατριαρχία, τον ρατσισμό κ.ά.
Δ. Ο δήμος_υπεύθυνος για την καθαριότητα της πόλης που παγκάκια, δέντρα τζαι οτιδήποτε θυμίζει μια πόλη που εν κυριαρχεί το εμπόρευμα, τα μαχαζιά, η αστική καθαρότητα.
Ε. Τα παλιόπαιδα στες πλατείες_υπεύθυνοι για το γεγονός πως εν καταναλώνουν σε μαχαζιά, εν καθορίζουν την έξοδό τους που τον κόσμο του εμπορεύματος, διεκδικούν δημόσιους χώρους.
Ζ. Οι μετανάστες_ρισκάρουν τη ζωή τους για να βρεθούν σε ένα πιο σίουρο μέρος, όπου πολλές φορές αναγκάζουνται να δουλέψουν χωρίς χαρτιά. Αποτελούν τον κοινωνικό & ταξικό πάτο, φυλακίζουνται, δολοφονούνται, απελαύνονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ:
antifanicosia@espiv.net
antifanicosia.espivblogs.net