ΟΤΑΝ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΟΤΑΝ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σήμερα το απόγευμα ένας πάνοπλος στρατός (αστυνομίας τζιαι μαρτυρίες αναφέρουν τζιαι μέλη της ΕΦ) εκατέλαβε το κέντρο της Λευκωσίας γύρω που την πλ. Ελευθερίας, τραμπουκίζοντας μετανάστες, ελέγχοντας περαστικούς τζιαι απαγορευόντας την πρόσβαση στην καλεσμένη πορεία για υγεία & ελευθερία. Ούλλα τούτα υποτίθεται για τη δημόσια υγεία: ΜΜΑΔίτες με ασπίδες, ζετάες, η αύρα που εμφανίστηκε τζιαι στη Λεμεσό, μπάτσοι σκαρφαλωμένοι σε υψώματα με κυάλια, drones, κλούβες– τζιαι εν εκαταφέραν να αποτρέψουν τη διεξαγωγή της πορείας. Μπράβο σας ρε τσιάκκοι, εις ανώτερα.

Γύρω στα 50 άτομα επορευτήκαμε στο κέντρο της πόλης, παρά την απαγόρευση διαδηλώσεων τζιαι την τρομοεπιχείρηση της αστυνομίας. Στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε την πλατεία, όσες εκαταφέραμε να συσπειρωθούμε, αποφασίσαμε λόγω του ολικού αποκλεισμού του χώρου που τους μπάτσους να ακολουθήσουμε διαφορετική διαδρομή τζιαι να πορευτούμε σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας.

Η σημερινή μέρα εν μια στιγμή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού που ορθώνεται απέναντί μας. Ήταν τζιαι ένα στιγμιότυπο θκυο κόσμων σε σύγκρουση: ο κόσμος του αυταρχισμού, της εκμετάλλευσης, του φασισμού, τζιαι ο κόσμος της αλληλεγγύης, της συλλογικής ζωής, της αντίστασης. Η κυπριακή κοινωνία έσσιει διλήμματα μπροστά της. Μπορεί να αποδεχτεί τον φασισμό που επελαύνει ή να στήσει αναχώματα απέναντί του.

Η υγεία, η ζωή τζιαι η ελευθερία εν συλλογικές υποθέσεις – τζιαι σαν τέθκοιες εννα τες υπερασπιστούμε.
Ο αγώνας συνεχίζεται.

Υ.Γ. Αν υπάρχουν άτομα που στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την πορεία εδεχτήκαν πρόστιμο ή άλλη καταστολή να επικοινωνήσουν μαζί μας. Η αλληλεγγύη το όπλο μας.